Back again - bryllupstider!

Scrappingen har ligget litt brakk etter pakking, flytting, oppakking og mye annet som kommer med flytting... Begynner endelig å komme litt i orden, og har til og med fått testet ut scrapperommet mitt! (Aj, det er gøy med scrapperom...)

Har laget 5 stk bryllupskort de siste dagene - alle er sendt til butikken. I tillegg et lite minikort som jeg har hatt liggende på kameraet i en halv evighet..Deilig å være i gang med scrappingen igjen, og med alt det dårlige været som er meldt i Oslo fremover, så ligger det an til mye scrapping...Det første kortet er laget med papirer fra Inkido. Motivstempelet er fra LOTV og tekststempelet fra NSSPå kort nummer to er det også brukt stempel fra LOTV og tekststempel fra NSS. Mønsterpapiret er fra Ladybug & Friends (tror jeg iallefall)På kort nummer tre er både motivstempel og mønsterark fra kort & Godt. Tekststempel fra NSSKort nummer fire ble herlig rose :-) Her er det brukt motivstempel fra LOTV, tekststempel fra NSS og mønsterpapir fra SandylionDet siste bryllupskortet er laget med papir fra Ladybug & friends, motivstempel fra Kort & Godt og tekststempel fra NSS

Minikortet ble laget i forbindelse med min forfremmelsespresentasjon på jobb, hvor jeg hadde med hjemmelagede kort for å vise at det finnes mer enn en revisor i meg.... ;-) Fikk forøvrig gode tilbakemeldinger både på kort og presentasjon, og forfremmelsen var i boks 1. juli!

Papir er fra Maja Design, og stemplene fra NSS.

Én kommentar

Helene

10.07.2012 kl.17:24

Der var de jo - lurte litt på når jeg fikk se de :-) Kjempefine alle sammen, du er god på bryllupskort! Veldig fint med bare lyse farger og sorte stempler.

Skriv en ny kommentar

hits