Bursdagskort

Fikk endelig montert ferdig dette kortet, etter at førsteutkastet gikk rett i søpla... Av og til blir man utrolig lite fornøyd, altså!

Et helt enkelt kort som skal sendes sammen med sjokoladeesken som ble lagt ut tidligere denne uken.Fra innsiden av kortet. Opprinnelig hadde jeg tenkt å bruke dette stempeltrykket som hovedmotiv på forsiden, men slik ble det ikke - er ikke rent sjelden at det ikke blir helt slik man har tenkt....

Blomstene er fra WOC, og er "svertet" med litt blåfarge. Stempelet er fra Kort & Godt, og er stanset ut med spellbinders dies.


Alle blomstene på dette kortet er fra WOC, i tillegg har jeg (som vanlig) brukt halvperler. Selv om det ikke ser slik ut på bildet, så er de store halvperlene i samme farge ;-)


Crafty individuals-stempel som jeg helt ærlig hadde glemt at jeg hadde, og som fortsatt lå umontert etter London-turen i desember.... Jaja, nå er det i det minste tatt i bruk! Kjekt at det kommer flere herre-bursdager fremover!


Metallpynt har jeg virkelig fått sansen for, og jeg var innom perlebutikken på Majorstua, hvor man kan kjøpe all verdens slags metallpynt i løsvekt - genialt! Må nok en tur tilbake dit når jeg har bedre tid...

Håper du får en fortreffelig kveld, og fortsatt god helg!Én kommentar

Helene

22.mai.2011 kl.07:24

Enkelt men stilig! Jeg skal også til butikken på Majorstua ;-)

Skriv en ny kommentar

pias hobbylering

pias hobbylering

29, Oslo

Velkommen til min hobbyverden, som hovedsaklig kretser rundt papir, stempler og alt annet stæsj som hører med i scrappeverdenen!

Kategorier

Arkiv

hits