Nytt bursdagskort

Da var helga straks kommet til veis ende, og det er denne runden med kortlaging også.

Nok et bursdagskort, til ei veldig kjær venninne som fyller 30 til uka (gud - jeg er glad det ikke er meg!) Det slo meg egentlig ikke før jeg skulle skrive en hilsen, at det var 30 hun ble, og da var jeg egentlig mest lei meg for at jeg ikke laget noe annet, f.eks. et tagkort. Menmen, håper det faller i smak likevel!Bildet er et utklippsark fra Sagen Vintage design som jeg tilfeldigvis kom over i en garnbutikk (!). Mønsterarkene er fra Inkido og Maja Design. Blomstene har jeg fått fra Helene (takk!!), flaks for meg at hun ikke liker disse store blomstene ;-)

Perlerankene trodde jeg lenge kom til å bli et bomkjøp.... De var jo runde - jeg trodde jo de var rette vettu ;-) Men på fredag hadde jeg en solid blogg-besøks-runde og der så jeg de var brukt på et kort, og de var jo veldig fine der, så da måtte jeg jo gi de en sjanse likevel. Synes det funket fint, egentlig.

Håper du får en flott uke! (Helga er desverre ubønnhørlig over....).

Én kommentar

Helene

27.feb.2011 kl.21:03

Åh dette var jo bare kjempefint! Har du begynt å bruke mer stæsj i det siste? Hvis ikke så kanskje jeg bare innbiller meg det :-) Uansett - skikkelig fint kort.

Skriv en ny kommentar

pias hobbylering

pias hobbylering

29, Oslo

Velkommen til min hobbyverden, som hovedsaklig kretser rundt papir, stempler og alt annet stæsj som hører med i scrappeverdenen!

Kategorier

Arkiv

hits